Ellenbogen Ortopedi – specialister i ortopedisk kirurgi

Operationer, framför allt fot-, hand- och knäkirurgi, utförs på egen operationsavdelning. Då vi nu utökat vår verksamhet kan vi nu ta emot egenremisser. Vi har avtal med Region Skåne. Normalt patientarvode och frikort gäller.

På mottagningen träffar du doktor Robert Landin, Per Maxander, Johan Nilsson, Daniel Jerrhag och Iman Ghanei samt våra sköterskor Lotta, Tina, Nermin och Anki. Ibland kommer även  Birgitta som har pensionerat sig och jobbar extra hos oss.  På mottagningen jobbar även vår receptionist Milja samt vår mottagningssköterska My som har hand om  allt administrativt och svarar i telefon och mail. Vi har även  Agneta hos oss som ansvarar för datajournalhanteringen och alla utskrifter.

Välkommen med synpunkter, vi är öppna för idéer som kan förbättra vår verksamhet!

Läkarhuset Ellenbogen

Läkarhuset Ellenbogen öppnades redan i början av 1970 och tillhör de allra äldsta i Sverige. Huset består av ca 20 st olika specialistmottagningar. Där hittar ni oss på 3e våningen.

 

Med anledning av att Unilabs röntgen Ellenbogen nu har stängt vill vi förtydliga att vår verksamhet fortgår så som tidigare på Läkarhuset Ellenbogen.  Vi tar fortsatt emot egenremisser.